zibaiepoost

زیبایی پوست

zibaiepoost

زیبایی پوست

فواید نوشیدن چای سبز

احتمالا شما در مورد مزایا و فواید نوشیدن چای بسیار شنیده اید. به خصوص از فواید چای سبز که بسیاری از پزشکان و متخصصان تغذیه، آن را یک نوشیدنی ” ضد پیری ” می دانند.

فواید نوشیدن چای سبز

بر اساس گزارشی که در مجله تغذیه کالج آمریکا منتشر شده است، در جهان پس از آب، چای سبز بهترین نوشیدنی است. اما چای سبز چه مزیتی برای سلامتی بدن دارد؟ با توجه به ده ها مطالعه و تحقیقات انجام شده، نوشیدن منظم چای سبز ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی و آلزایمر را کاهش دهد. همچنین می تواند به تراکم استخوان و پیشگیری از بیماری های چشم کمک کند، جلوگیری از سکته مغزی و افزایش طول عمر نیز از دیگر فواید نوشیدن چای سبز محسوب می شود.

چای سبز چیست؟

چای سبز شامل برگ هایی است که تخمیر نمی شوند بنابراین حاوی بالاترین سطح آنتی اکسیدان است. برای مثال آنتی اکسیدان های فلاونوئیدها حدود ۳۰ درصد وزن برگ خشک چای سبز را تشکیل می دهد.


خواص چای سبز

زمانی که چای سبز می نوشیم چه چیزی سبب سلامتی و طول عمر ما می شود؟ ترکیبی از مطالعات اپیدمیولوژیک و جمعیت نشان می دهد که نوشیدن چای سبز ممکن است سبب موارد زیر شود:

  • کاهش آترواسکلروز و خطرات بیماری های قلبی
  • فشار خون پایین
  • کاهش سطح کلسترول
  • کاهش التهاب در موارد آرتریت
  • بهبود تراکم استخوان
  • تقویت و بهبود حافظه
  • جلوگیری از سرطان

علاوه بر این فواید، مزایای دیگری مرتبط با نوشیدن چای سبز وجود دارد:

کمک به سلامت قلب

شواهد زیادی از آزمایشات کنترل شده نشان می دهد که مصرف آنتی اکسیدان های فلاوان ۳ و آنتوسیانیدین موجود در چای سبز برای سلامت متابولیسم بدن و قلب و عروق مفید است.

پیشگیری از آلزایمر یا از دست دادن حافظه

در سال ۲۰۰۴، دانشمندان دانشگاه نیکوسال اثرات چای سبز و سیاه را بر روی بیماری آلزایمر مطالعه کردند. مطالعات آزمایشگاهی نشان داد که هر دو چای مانع از شکست استیل کولین می شود. استیل کولین انتقال دهنده عصبی است که به شدت با سلامت حافظه مرتبط است. همچنین چای سبز و سیاه آنزیم های معروف بنام BuChE و بتا-اسید را مهار می کند. این آنزیم ها در رسوبات پروتئینی موجود در مغز بیماران آلزایمری یافت می شود.

محافظت از سلول های مغز در برابر رادیکال آزاد

در سال ۲۰۰۷، محققان موسسه Salk دریافتند که فلاونوئید موجود در مواد غذایی مانند زغال اخته، کاکائو، انگور و چای، توانایی حافظه را بهبود می بخشد. همچنین رشد رگ های خونی در مغز را افزایش می دهد.


برای مقالات بیشتر به سایت دکتر نیره کابلی مراجعه فرمایید.

رژیم لاغری | دستگاه لاغری | کلینیک تغذیه دکتر کابلی


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.